Close search

Свежа салата

5.0
от общо 126 глас
Време: 20 мин.
Ниво: лесно
Порции: 4

Свежа салата photo-credit Свежа салата с червен лук и сирене

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Почистваме и измиваме листата на салатата, едно по едно, на течаща вода. След това ги нарязваме на лентички. Поставяме ги в подходяща купа.
  2. Почистваме, измиваме и нарязваме репичките, лука и краставицата. Добавяме ги заедно със сиренето към салатата.
  3. Поливаме всичко с емулсия от зехтин, оцет и сол. Разбъркваме добре. 
  4. За да не загуби свежестта си, приготвяме салатата непосредствено преди поднасяне. 

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK