Close search

Свински късчета с чушки

5.0
от общо 126 глас
Време: 6 ч. и 30 мин.
Ниво: лесно
Порции: 2

Свински късчета с чушки photo-credit Ароматни свински хапки с чушки

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Нарязваме месото и го смесваме със соевия сос. Оставяме да престой 4-6 часа. 
  2. Почистваме и нарязваме чушките. 
  3. Отцеждаме месото от соевия сос и го поставяме в нагорещен с масло тиган. 
  4. Добавяме чушките и сол на вкус, разбъркваме. 
  5. Добавяме вода до средата на тигана и задушаваме до пълното омекване на месото и чушките. 
  6. Ястието сервираме горещо.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK