Close search

Свински ребърца със сос "Табаско"

5.0
от общо 126 глас
Време: 6 ч. и 60 мин.
Ниво: средно
Порции: 6

Свински ребърца със сос "Табаско" photo-credit Апетитни свински ребърца със сос "Табаско"

Продукти

Начин на приготвяне

  1. В голяма купа разбъркваме добре балсамовия оцет, соса "Табаско", черния пипер, горчицата и кърито.
  2. Слагаме нарязаните ребра и разбъркваме много добре.
  3. Оставяме на хладно за около 6-8 часа. 
  4. Поставяме в тавичка, сипваме малко вода (150-200 мл) и печем в предварително загрята на 200-220 градуса фурна, около 60 минути.
  5. Сервираме с гарнитура по избор.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK