Свински ребърца със сос "Табаско"

Продукти

  • 1 ч.л. къри
  • 1,5 ч.л. черен пипер
  • 2 с.л. сос "табаско"
  • 2 с.л. балсамов оцет
  • 4 с.л. горчица
  • 2 кг. свински ребра

Време: 6 ч. и 60
Ниво: средно

Svinski rebartsa sas sos tabasko

Начин на приготвяне

  1. В голяма купа разбъркваме добре балсамовия оцет, соса "Табаско", черния пипер, горчицата и кърито.
  2. Слагаме нарязаните ребра и разбъркваме много добре.
  3. Оставяме на хладно за около 6-8 часа. 
  4. Поставяме в тавичка, сипваме малко вода (150-200 мл) и печем в предварително загрята на 200-220 градуса фурна, около 60 минути.
  5. Сервираме с гарнитура по избор.