Close search

Свински руладини

5.0
от общо 127 гласа
Време: 90 мин.
Ниво: лесно
Порции: 6

Свински руладини photo-credit Сочни свински руладини

Продукти

100 г съдържат:

  • 187 калории
  • 19 г мазнини
  • 8 г протеини
  • 7 г въглехидрати

Начин на приготвяне

  1. Поставяме месото за около час във фризера и когато се е стегнало добре, го разрязваме на тънки пържоли - около 9-10 мм дебели.
  2. Поставяме всяка пържола между две парчета фолио "FINO" и начукваме леко, а след това подправяме на вкус със сол и пипер.
  3. Нарязваме на тънки ленти беконът, морковите и краставичките.
  4. Почистваме и нарязваме на кубчета лука и гъбите, и ги запържваме в олиото.
  5. Смесваме всички съставки за плънката и ги разбъркваме добре.
  6. Върху всяка пържола слагаме с лъжица от плънката, навиваме на руло и завързваме с конец.
  7. След като приготвим всички руладини, ги нареждаме в намазана с олио тавичка, и ако остане от плънката - изсипваме и нея между тях.
  8. Печем в умерена фурна, в началото завити с алуминиево фолио, а когато са готови за кратко ги запичаме - за цвят.
  9. Преди сервиране махаме конците.
  10. Сервираме с гарнитура от свежа салата по избор и малко печени гъбки.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK