Close search

Свински шишчета

5.0
от общо 128 гласа
Време: 12 ч. и 30 мин.
Ниво: лесно
Порции: 6

Свински шишчета photo-credit Сочни свински шишчета

Продукти

100 г съдържат:

  • 230 калории
  • 20 г мазнини
  • 15 г протеини

Начин на приготвяне

  1. Нарязваме месото на кубчета, поръсваме с подправките и виното, и оставяме да престой 1 нощ.
  2. На другия ден го нанизваме на шишове, като редуваме - месо, чушка, лук, сланина, домат.
  3. Поръсваме с маслото и печем на фурна или на скара, като обръщаме.
  4. Сервираме с гарнитура по желание.

Рецепта и снимка: Росица Генчева, прочетете още вкусни рецепти в книгата "1555 Избрани рецепти" от Росица Генчева

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK