Close search

Свински шишчета с червени чушки, лук и ракия

5.0
от общо 126 глас
Време: 85 мин.
Ниво: лесно
Порции: 4

Свински шишчета с червени чушки, лук и ракия photo-credit Свински шишчета с червени чушки, лук и ракия

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Свинското месо се почиства от мазнината и се нарязва на хапки. 
  2. Продуктите за маринатата се смесват и в тях се овалва нарязаното свинско месо. Слагат се в кутия с капак поне за 1 час в хладилника. 
  3. Червените чушки и лук се нарязват на парчета. 
  4. На дървени шишчета се редят парче месо, червена чушка, лук, докато се нареди шишчето. 
  5. Пекат се на барбекю или грил тиган, като се обръщат за да се запекат от всички страни. 
  6. Сервират се с гарнитура от свежа салата.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK