Close search

Свински стек със сос "Табаско"

5.0
от общо 126 глас
Време: 70 мин.
Ниво: лесно
Порции: 3

Свински стек със сос "Табаско" photo-credit Сочен свински стек с Табаско и чесън

Продукти

Начин на приготвяне

  1. На всеки стек капваме по 1-2 капки "Табаско" и малко черен пипер. 
  2. Оставяме за 30 минути месото да попие.
  3. В дълбок съд запържваме нарязания чесън, докато не потъмнее.
  4. От двете страни запържваме всеки стек. Ако е нужно, добавяме още малко мазнина.
  5. Заливаме месото с 50 мл бульон и оставяме да се готви под капак за 10-12 минути.
  6. Добавяме сол и черен пипер, оставяме за още десет минути.
  7. Добавяме нарязания лук.
  8. Месото е готово, когато бульонът се изпари напълно.
  9. Сервираме с гарнитура по избор. 

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK