Close search

Свинско филе по испански

4.4
от общо 132 гласа
Време: 80 мин.
Ниво: средно
Порции: 4

Свинско филе по испански photo-credit Свинско филе по испански със сметана и ароматни подправки

Продукти

100 г съдържат:

  • 150 калории
  • 30 г мазнини
  • 10 г протеини
  • 5 г въглехидрати

Начин на приготвяне

  1. Нарязваме филето и го поръсваме с канелата и кориандъра
  2. Нарязваме лука на ситно, а чушките, картофите и моркова нарязваме на едро. 
  3. Загряваме олиото и изпържваме филето от всички страни, докато получи златисто-кафяв цвят.
  4. Поставяме зеленчуците в подходяща тавичка, отгоре поставяме филето, заливаме с малко вода и печем около 30 минути на силна фурна. 
  5. Изваждаме ястието и го оставяме на топло. 
  6. Размесваме добре сметаната и червеното вино, изливаме върху ястието. Оставяме да ври на силен огън за кратко време. Посоляваме и подправяме с бял пипер. 
  7. Поднасяме със свежа салата или туршия.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK