Close search

Свинско месо със зеленчуци

4.3
от общо 131 гласа
Време: 35 мин.
Ниво: лесно
Порции: 4

Свинско месо със зеленчуци photo-credit Сочно свинско месо със зеленчуци

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Измиваме, начукваме и нарязваме месото на кубчета. Пържим го на умерен огън до зачервяване.
  2. През това време почистваме и нарязваме лука, моркова, чушките, патладжана и ги добавяме към месото.
  3. Измиваме и настъргваме доматите. Добавяме и тях, като разбъркваме добре от време на време до готовност (докато месото омекне и поеме от останалите продукти, около 10-15 минути).

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK