Close search

Свинско с гъби, моркови и лук

4.0
от общо 128 гласа
Време: 60 мин.
Ниво: лесно
Порции: 4

Свинско с гъби, моркови и лук photo-credit Апетитно свинско месо с гъби, моркови и лук

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Месото се нарязва и се изпържва заедно със нарязаните гъби. 
  2. Прибавя се нарязаният лук, който се изпържва с червения пипер и солта. 
  3. Залива се вода и се оставя да поври 10 минути. 
  4. След това във водата се прибавят нарязаните морковите и чесъна. Оставя се да поври на тих огън.
  5. След като всичко се свари се прибавя черен пипер на вкус и доматеното пюре. 
  6. Накрая от брашното се прави кашичка със студена вода която се прибавя към ястието, за да се сгъсти.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK