Close search

Сьомга на тиган здравословноApple

5.0
от общо 126 глас
Време: 35 мин.
Ниво: лесно
Порции: 2

Сьомга на тиган photo-credit Вкусна и сочна сьомга на тиган

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Загряваме маслото в тиган.
  2. Осоляваме сьомгата и я "пускаме" в маслото.
  3. Пържим до златиста коричка.
  4. Преди сервиране изцеждаме лимона върху сьомгата и по желание, гарнираме със ситно нарязан магданоз и печени зеленчуци. 

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK