Close search

Сьомга с маслена заливка здравословноApple

5.0
от общо 126 глас
Време: 40
Ниво: лесно
Порции: 2
Сервирай с 4 Бяло вино

Сьомга с маслена заливка photo-credit Ароматна сьомга с маслена заливка

Продукти

Начин на приготвяне

1. Посоляваме сьомгата, заливаме я с лимоновия сок и изпичаме на грил или варим на пара.

2. Запържваме маслото до златисто, слагаме чесъна за няколко секунди и сваляме от котлона.

3. Добавяме нарязания на ситно магданоз и разбъркваме. Заливаме със сока на половин лимон добавяме кората.

4. Сервираме рибата с маслената заливка и свежа салата или задушени зеленчуци, по избор.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK