Close search

Талиатели с гъби

3.7
от общо 128 гласа
Време: 20 мин.
Ниво: лесно
Порции: 2

Талиатели с гъби photo-credit Вкусни талиатели с гъби

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Сваряваме талиателите според инструкциите на опаковката, до полуготовност и ги отцеждаме.
  2. Междувременно нарязваме и запържваме гъбите заедно с чесъна, в зехтина, до омекване, за около 6-7 минути.
  3. Добавяме водата и овкусяваме със сол и черен пипер. 
  4. Оставяме сосът да къкри, докато се изпари половината течност. Добавяме талиателите, броколите и маслото, и разбъркваме. 
  5. Сервираме ястието веднага.
Още от : паста

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK