Close search

Талиатели с "Песто"

4.0
от общо 128 гласа
Време: 30 мин.
Ниво: лесно
Порции: 4

Талиатели с "Песто" photo-credit Вкусни талиатели със сос "Песто"

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Сваряваме талиателите според указанията на опаковката, след което ги отцеждаме.
  2. Почистваме и пресоваме чесъна. Добавяме му маслото и разбъркваме внимателно.
  3. Разбъркваме пестото с чесъна и овкусяваме със сол и черен пипер, и прибавяме към талиателите.
  4. Разбъркваме добре и сервираме.
Още от : паста

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK