Телешка наденица с кисело зеле
от общо
128 гласа
Време: 40 мин.
Ниво: лесно
Порции: 4
Ниво: лесно
Порции: 4
Сервирай с
Червено вино
Продукти
- 50 гр масло
- 4 с.л. олио
- 4 сурови телешки наденици
- 1 кисела зелка
- 2 с.л. пушен червен пипер
Начин на приготвяне
1. Нарязваме на ситно киселото зеле. Разстиламе го в тавичка и
поръсваме с пипера. Нареждаме надениците и ги покриваме с нарязаното
зеле. Поръсваме с олио.
2. Слагаме тавичката в загрята фурна и печем 30-40 мин на 180 градуса. Малко преди да извадим ястието от фурната, изваждаме надениците отгоре върху зелето и ги намазваме с масло и запичаме до златисто.
Пържени ньоки
1. Слагаме зехтина в тиган на тих огън, добавяме намачкани скилидките чесън и червеният пипер и остав...
Бадемово мляко
1. Накисваме 200 гр белени сурови бадеми за 8-12 часа. След това хубаво ги измиваме и ги слагаме в бл...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook