Close search

Телешка наденица с кисело зеле

5.0
от общо 126 глас
Време: 40 мин.
Ниво: лесно
Порции: 4
Сервирай с 11 Червено вино

Телешка наденица с кисело зеле photo-credit Телешка наденица с кисело зеле

Продукти

Начин на приготвяне

1. Нарязваме на ситно киселото зеле. Разстиламе го в тавичка и поръсваме с пипера. Нареждаме надениците и ги покриваме с нарязаното зеле. Поръсваме с олио.

2. Слагаме тавичката в загрята фурна и печем 30-40 мин на 180 градуса. Малко преди да извадим ястието от фурната, изваждаме надениците отгоре върху зелето и ги намазваме с масло и запичаме до златисто.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK