Close search

Телешка супа

4.0
от общо 127 гласа
Време: 130 мин.
Ниво: средно
Порции: 6

Телешка супа photo-credit Вкусна телешка супа

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Измиваме, нарязваме и сваряваме телешкото месо до пълното му омекване. 
  2. Измиваме, обелваме и нарязваме картофите, морковите и лука.
  3. Измиваме и рендосваме доматите. 
  4. След като телешкото месо се свари, го изваждаме от тенджерата, а бульонът от него прецеждаме. В прецедения бульон слагаме нарязаните на кубчета зеленчуци и фидето. 
  5. След като картофите омекнат, добавяме настърганите домати и месото. 
  6. Оставяме на котлона супата да ври още около 20 минути. 
  7. Преди да я свалим от котлона добавяме ситно нарязан магданоз и разбъркваме внимателно.
  8. Супата сервираме гореща. 

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK