Телешки кюфтенца с маслини и розмарин
Продукти
- черен пипер на вкус
- 30 г маслини , нарязани на ситно
- 1 ч.л. галета
- 1 скилидка чесън , пресован или нарязан на ситно
- 1 глава лук
- 0,5 връзка магданоз, нарязан на ситно
- 250 г телешка кайма
- олио - за пържене
- сол на вкус
Начин на приготвяне
- Смесете каймата с настъргания лук, чесъна, галетата, маслините, ригана и магданоза.
- Подправете на вкус със сол и черен пипер.
- Оформете малки кюфтенца.
- Изпържете ги в горещото олио.
Печено пиле с розмарин върху подложка от зеленчуци
Измиваме и подсушаваме пилето. Натриваме го отвътре...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook