Close search

Телешки кюфтенца с маслини и розмарин

5.0
от общо 126 глас
Време: 50 мин.
Ниво: лесно
Порции: 8

Телешки кюфтенца с маслини и розмарин photo-credit Телешки кюфтенца с розмарин

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Смесете каймата с настъргания лук, чесъна, галетата, маслините, ригана и магданоза.
  2. Подправете на вкус със сол и черен пипер. 
  3. Оформете малки кюфтенца.
  4. Изпържете ги в горещото олио.
Още от : месо

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK