Close search

Телешки кюфтенца със соев сос

5.0
от общо 126 глас
Време: 65 мин.
Ниво: средно
Порции: 4

Телешки кюфтенца със соев сос photo-credit Сочни телешки кюфтенца със соев сос

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Слагаме каймата в голяма купа и я размесваме с много ситно нарязаните 2 вида лук, магданоз, яйцата и всички подправки.
  2. Оставяме я за около 35-40 минути в хладилник.
  3. След това, с намаслени ръце оформяме плоски кюфтета.
  4. Слагаме ги върху загрята скара или тиган, като ги обръщаме и от двете страни.
  5. Сервираме кюфтенцата горещи и внимателно поляти със соевия сос.
  6. Гарнираме със свежи зеленчуци или салата по избор. 

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK