Close search

Телешки кюфтета с резене и пармезан

5.0
от общо 126 глас
Време: 30 мин.
Ниво: лесно
Порции: 4

Телешки кюфтета с резене и пармезан photo-credit Ароматни телешки кюфтенца

Продукти

Начин на приготвяне

1. Омесваме каймата, пармезана, галетата и чесъна, подправяме със сол и черен пипер и омесваме малки кюфтенца.

2. Запържваме ги в зехтин до златисто и ги слагаме на кухненска хартия да се отцедят.

3. Задушаваме лука и резенето, които сме нарязали на ситно за около 10 мин. Добавяме нарязаните домати и щипка захар. Когато започне да ври, добавяме и кюфтенцата.

4. Сервираме поръсени с настърган пармезан и магданоз.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK