Close search

Телешки ребърца на барбекю

5.0
от общо 127 гласа
Време: 4 ч. и 25 мин.
Ниво: лесно
Порции: 4

Телешки ребърца на барбекю photo-credit Сочни телешки ребърца на барбекю

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Подреждаме ребърцата в тавичка и ги поливаме със соса. 
  2. Покриваме с капак и ги оставяме да се мариноват в хладилника, за около 4 часа. 
  3. Запалваме барбекюто. Печем ребърцата, като от време на време ги обръщаме и ги поръсваме със сос. 
  4. Подреждаме ребърцата в плато. По желание, гарнираме със свежа салата и сервираме. 

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK