Close search

Телешки шишчета с кашкавал

5.0
от общо 126 глас
Време: 20 мин.
Ниво: лесно
Порции: 4

Телешки шишчета с кашкавал photo-credit Пикантни телешки шишчета

Продукти

Начин на приготвяне

1. Нарязваме телешкото месо на дълги лентички и го начукваме през домакинско прозрачно фолио. Нарязваме кашкавала на дълги правоъгълници по 3 см.

2. Поставяме парчетата кашкавал по дължина на шишчето и навиваме месото. В отделен съд разбъркваме соевия сос и оризовия оцет и поливаме всяко шишче.

3. Печем на загрята скара или оребрен тиган по 3 мин. от всяка страна и сервираме топли, поръсени с чили.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK