Close search

Телешки стекове с рукола и чери домати

5.0
от общо 126 глас
Време: 9 мин.
Ниво: лесно
Порции: 4

Телешки стекове с рукола и чери домати photo-credit Телешки стекове с рукола и чери домати

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Загряваме тиган на среден огън и го намазваме с малко олио. 
  2. Овкусяваме стековете със сол и пипер на вкус, и ги оствяме в тигана за 2-4 минути от всяка страна (може да използваме скара или барбекю, вместо тиган).
  3. Сервираме стековете топли, гарнирани с руколата и нарязаните чери доматчета.
Още от : месо

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK