Телешко бон филе с билки

Продукти

  • 2 г мащерка
  • 1 г сол
  • 5 г див лук
  • 10 г магданоз
  • 50 г масло
  • 200 г телешко бон филе
  • 5 г черен пипер

Време: 40 мин.
Ниво: лесно

Large teleshko bon file s bilki

Начин на приготвяне

  1. Обезципяваме телешкото филе, след което го насоляваме със сол и черен пипер.
  2. Поставяме го на скарата или барбекюто до готовност леко сурово.
  3. Магданоза, дивия лук и мащерката ги нарязваме на ситно, и заедно със солта ги прибавяме към маслото, което след това го оформяме на салам.
  4. Гарнираме вече готовото филе със шайби билково масло или по желание, може да добавим и пюре от морков или целина.