Close search

Телешко печено с бял синап

5.0
от общо 126 глас
Време: 130 мин.
Ниво: средно
Порции: 6

Телешко печено с бял синап photo-credit Телешко печено с бял синап

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Месото се оставя на стайна температура за около час. Синапът и черният пипер се стриват в хаванче.
  2. Маслото, размекнато на стайна температура, се слага в купа и се разбърква със стритите подправки, чесъна и солта.
  3. Месото се нарязва и се намазва с ароматната смес. Поставя се върху скара в тава и се пече в загрята на 160 градуса фурна, докато месото достигне 64 градуса температура във вътрешността. След първия половин час с термометър се проверява температурата през 5–10 минути. Общото време за печене в случая е 1 час и 15 минути.
  4. Оставя се да почине за 15 минути, като се покрива с алуминиево фолио. После се сервира с гарнитура по избор.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK