Close search

Телешко задушено

5.0
от общо 127 гласа
Време: 55 мин.
Ниво: лесно
Порции: 6

Телешко задушено photo-credit Телешко задушено с целина и риган

Продукти

100 г съдържат:

  • 230 калории
  • 4 г мазнини
  • 14 г протеини
  • 7 г въглехидрати

Начин на приготвяне

  1. Запържваме месото в сгорещено олио, в тенджера до покафеняване, като го подправяме с мащерка или риган, сол и черен пипер на вкус.
  2. Изваждаме месото и в същата мазнина добавяме морковите, лука и целината. Задушаваме 5 минути като разбъркваме.
  3. Връщаме месото в съда като добавяме две супени лъжици брашно, разтворени в бульона.
  4. Оставяме ястието да ври на слаб огън 30-40 мин. до омекване на месото. 

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK