Close search

Тирамису с лешници

4.3
от общо 134 гласа
Време: 30 мин.
Ниво: лесно
Порции: 6

Тирамису с лешници photo-credit Вкусно тирамису с лешници и маскарпоне

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Разбиваме сиренето “Маскарпоне” с 250 гр. пудра захар до сгъстяване. 
  2. Потапяме бишкотите една по една, един път в кафето и един път в ликьора. 
  3. В тавичка редим - ред бишкоти, ред крем, като горния слой е от крем. Най-отгоре поръсваме с какао на прах, кафява захар и смлени лешници.  По желание гарнираме с няколко плода физалис.
  4. Поставяме десертът за 24 в хладилник. Сервираме добре охладен.
Още от : десерти

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK