Close search

Царевична питка здравословноApple

4.4
от общо 130 гласа
Време: 45 мин.
Ниво: средно
Порции: 4

Царевична питка photo-credit Царевичната питка е много подходяща да разнообразим всекидневната трапеза от хляб на масата

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Смесваме с лъжица сухите продукти в купа. Разбиваме мокрите продукти (яйцето, млякото и маслото) и ги прибавяме към сухите. Омесваме тесто. Оформяме питка (в предпочитана форма). 
  2. Намазваме тавичката, в която ще печем с масло или слагаме хартия за печене, и слагаме питката. Поръсваме я със синапеното семе. 
  3. Печем в загрята фурна на 200 градуса, около 30 минути.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK