Close search

Царевично хлебче

5.0
от общо 127 гласа
Време: 55 мин.
Ниво: средно
Порции: 1

Царевично хлебче photo-credit Царевично хлебче

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Смесваме с лъжица сухите продукти в купа. Разбиваме мокрите продукти (яйцето, млякото и маслото) и ги прибавяме към сухите. Омесваме тесто. Оформяме хлебче (в предпочитана форма).
  2. Намазваме тавичката, в която ще печем с масло или слагаме хартия за печене, и слагаме хлебчето. 
  3. Печем в загрята фурна на 200 градуса, около 30 минути.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK