Close search

Цитрусова панакота

4.6
от общо 130 гласа
Време: 30 мин.
Ниво: професионално
Порции: 4

Цитрусова панакота photo-credit Цитрусова панакота с лимон, портокал и пудра захар

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Накисваме желатина до омекване.
  2. Кипваме сметаната, млякото и захарта.
  3. Прибавяме сока и корите от плодовете.
  4. Прибавяме желатина и прецеждаме.
  5. Разпределяме сместа в купички и охлаждаме за около 5 часа в хладилник.
  6. Преди поднасяне аранжираме.
Още от : десерти

1 Коментар

  1. Samurai
    Samurai

    Много обичам Панакота :)

Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK