Close search

Варени яйца с паремзан и нар

5.0
от общо 126 глас
Време: 20 мин.
Ниво: лесно
Порции: 2

Варени яйца с паремзан и нар photo-credit Варени яйца с паремзан и нар

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Сваряваме яйцата твърдо. Обелваме ги и ги разрязваме на две половинки по ширина. Подреждаме ги в чиния. 
  2. Настъргваме сиренето върху яйцата. Отгоре поръсваме с нара. 
  3. Преди сервиране, декорираме с дивия лук. 

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK