Close search

Виенски шницел с бира

5.0
от общо 126 глас
Време: 130
Ниво: лесно
Порции: 4
Сервирай с 1 07e3c6ee04665833a8de123bd8b96839c9a8db70a91287fee60c0c9430f9f213 Бира

Виенски шницел с бира photo-credit Вкусни виенски шницели

Продукти

Начин на приготвяне

1. Накисваме шницелите в бира за около 2 часа. Отцеждаме и поръсваме със сол и черен пипер.

2. Потапяме в разбитото яйце, галета и пак в яйце и пържим в сгорещено олио.

3. Поднасяме топли с бучка масло и гарнитура задушени зеленчуци или картофено пюре.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK