Close search

Ябълков чипс здравословноApple

4.4
от общо 133 гласа
Време: 130 мин.
Ниво: лесно
Порции: 4

Ябълков чипс photo-credit Хрупкав ябълков чипс

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Измиваме и нарязваме ябълките, без да ги белим, на максимално тънки, кръгли парченца.
  2. Подреждаме ги в тава, застлана с хартия за печене. Отгоре ги поръсваме с канелата и захарта, след което ги "сушим" във фурната на 80 градуса за около два часа – докато станат хрупкави.
  3. Преди да сервираме, оставяме да изстине добре.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK