Close search

Ябълкови гофрети

5.0
от общо 126 глас
Време: 20 мин.
Ниво: лесно
Порции: 1

Ябълкови гофрети photo-credit Вкусни ябълкови гофрети

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Разбиваме маслото и захарта на крем. 
  2. Добавяме жълтъка и изварата, и разбъркваме.
  3. Смесваме брашното и бакпулвера и ги прибавяме към сместа. 
  4. Добавяме ябълковия сок, колкото да се получи гъста маса. 
  5. Обелваме ябълката, настъргваме я и я прибавяме към тестото. 
  6. Разбиваме белтъка на пяна и го прибавяме към тестото. 
  7. Слагаме малко от сместа в гофретник и печем. 

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK