Close search

Яйчен пастет с лук и шунка

5.0
от общо 126 глас
Време: 15 мин.
Ниво: лесно
Порции: 3

Яйчен пастет с лук и шунка photo-credit Яйчен пастет

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Нарязваме сварените яйца, поставяме ги в подходяща купа и ги смесваме заедно с изварата, майонезата и подправките.  Разбиваме с блендер. 
  2. Добавяме шунката и лука, нарязани на ситно и разбъркваме добре. 
  3. Поднасяме с препечени филийки. 

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK