Close search

Яйца на очи с бекон

3.5
от общо 127 гласа
Време: 10 мин.
Ниво: лесно
Порции: 1

Яйца на очи с бекон photo-credit Яйца на очи с бекон

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Беконът се изпържва от двете страни, докато стане хрупкав. Изважда се и се отцежда върху кухненска хартия. 
  2. Яйцата се счупват внимателно в тиган с малко сгорещено олио и се пържат на слаб огън около 5 минути. 
  3. Подправят се с черен пипер и се сервират заедно с бекона.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK