Close search

Яйца с бекон

5.0
от общо 126 глас
Време: 15 мин.
Ниво: лесно
Порции: 2

Яйца с бекон photo-credit Сочни пържени яйца с бекон

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Загряваме тиган с дебело дъно и слагаме маслото в него.
  2. Счупваме внимателно яйцата, за да не се разтече жълтъкът. Посоляваме на вкус.
  3. Яйцата са готови, когато белтъкът се стегне.
  4. Изваждаме яйцата внимателно и в същия тиган поставяме бекона, нарязан на кубчета и го запържваме от двете страни.
  5. Сервираме горещи.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK