Close search

Яйца с масло на очи

5.0
от общо 126 глас
Време: 10 мин.
Ниво: лесно
Порции: 3

Яйца с масло на очи photo-credit Яйца с масло на очи

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Загряваме тиган с дебело дъно и слагаме маслото в него.
  2. Счупваме внимателно яйцата едно по едно, за да не се разтече жълтъкът. Посоляваме на вкус.
  3. Яйцата са готови, когато белтъкът се стегне.
  4. Сервираме горещи.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK