Close search

Задушена сьомга

4.0
от общо 129 гласа
Време: 35 мин.
Ниво: лесно
Порции: 1

Задушена сьомга photo-credit Задушена сьомга с бяло вино

Продукти

Начин на приготвяне

  1. В съд с капак, задушаваме сьомгата  заедно с нарязания лук, оцета, виното и сметаната. 
  2. Изваждаме рибата. При пробване с вилица, тя трябва да се раздробява лесно. 
  3. Варим соса още около 3 минути и го сервираме отделно от филето.
  4. По желание, може да сервираме рибата върху малко зелена салата или рукола, с резенче лимон.

Съвет: 

Голямо разнообразие от прясна риба и рибни продукти, може да намерите в магазините: "Carrefour", "Метро" и "Пикадили". (Магазините зареждат рибни продукти всеки вторник и петък). 

Още от : риба

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK