Close search

Задушени охлюви по селски

5.0
от общо 126 глас
Време: 30 мин.
Ниво: средно
Порции: 4

Задушени охлюви по селски photo-credit Задушени охлюви по селски

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Запържваме сварените и почистени охлюви в 2 с.л. олио, заедно с бялата част на лука. 
  2. Добавяме останалата част от лука, нарязан на ситно, нарязаната чушка и червеният пипер, и заливаме с бирата.
  3. Оставяме на слаб огън да покъкри, докато течността се изпари наполовина. 
  4. Поръсваме със ситно нарязаните магданоз и джоджен, добавяме маслото, черния пипер, чубрицата и сол на вкус. 
  5. След 5 минути отдръпваме от огъня, покриваме с капак и оставяме за малко, да се задуши. Сервираме. 

Още от : предястия

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK