Close search

Задушено говеждо месо с червено вино

5.0
от общо 126 глас
Време: 130 мин.
Ниво: средно
Порции: 4

Задушено говеждо месо с червено вино photo-credit Задушено говеждо месо с червено вино

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Загряваме фурната до 160 градуса. 
  2. Изпичаме бекона и в същия тиган запържваме пържолата, като добавяме олио или масло, ако преценим, че е необходимо.
  3. След което на слаб огън запържваме лук до златисто. Добавяме морковите и картофите, готвим за около 2 минути. 
  4. Разбъркваме брашното с малко количество от виното, след което се добавят в тигана с останалото вино и соевия сос. 
  5. Разбъркваме до кипване и докато не се сгъсти. 
  6. Добавяме гъбите и билките, покриваме всичко плътно и оставяме да се готви във фурната за два часа или докато месото омекне. 
  7. След като е готово поръсваме със ситно нарязания магданоз и сервираме.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK