Close search

Заешко с картофи

5.0
от общо 126 глас
Време: 3 ч.
Ниво: средно
Порции: 4

Заешко с картофи photo-credit Крехко заешко месо с картофи и чесън

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Почистваме заека, измиваме го и го накисваме във вода за 2 часа. 
  2. В сгорещена мазнина запържваме по 10 минути от двете страни месото. 
  3. Изсипваме зеленчуковия бульон и оставяме да заври. 
  4. Добавяме нарязания на ситно лук и пържим до златисто. Разбъркваме и оставяме за още 15 минути. 
  5. Добавяме картофите и чесъна. Разбъркваме и оставяме за още десет минути. 
  6. Овкусяваме със сол и черен пипер. 
  7. По желание, поръсваме с малко риган. 
  8. Сервираме горещо. 

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK