Close search

Захаросан лимонов чипс

3.5
от общо 127 гласа
Време: 195 мин.
Ниво: лесно
Порции: 6

Захаросан лимонов чипс photo-credit Вкусен лимонов чипс

Продукти

Начин на приготвяне

1. Нарязваме лайм на кръгчета.

2. Завираме на котлона захарта и водата и добавяме кръгчетата лайм да поврят за около 2-3 мин.

3. Постиламе в тавичка хартия за печене. Нареждаме изцедените кръгчета лайм и покриваме с хартия.

4. Натискаме с тава отгоре и поставяме във фурната за около 3 часа на температура от 60 градуса, за да се изсушат и да се получи чипс.

5. По желание можем да използваме чипса за декорация или директна консумация. Можем да съхраняваме в кутия, с хартия за печене между пластовете, за да не се залепят.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK