Close search

Запържен зарган с лимонов винегрет

5.0
от общо 126 глас
Време: 20
Ниво: лесно
Порции: 4
Сервирай с 4 Бяло вино

Запържен зарган с лимонов винегрет photo-credit Вкусен запържен зарган

Продукти

Начин на приготвяне

1. Почистваме рибата и я подсушаваме.

2. Посоляваме и овалваме в смес от брашно и риган и запържваме в сгорещения зехтин.

3. Смесваме лимоновия сок с копъра, солта и черния пипер и разбиваме с миксер, докато побелее.

4. Заливаме запържената риба и сервираме с гарнитура по желание.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK