Close search

Запечени кореноплодни зеленчуци здравословноApple

4.5
от общо 127 гласа
Време: 40 мин.
Ниво: лесно
Порции: 6

Запечени кореноплодни зеленчуци photo-credit Запечени кореноплодни зеленчуци

Продукти

Начин на приготвяне

1. Почистваме добре зеленчуците и ги нарязваме на едри кубчета.

2. Подготвяме тавичка за печене и нареждаме зеленчуците върху хартия за печене. Овкусяваме ги със сол, зехтин и ги печем на 180 градуса за около 25-30 мин.

3. Малко преди да станат готови, правим дресинг от счукания чесън, оцет, листенца розмарин и малко зехтин и поливаме зеленчуците. Оставяме да се допекат още малко и сервираме топли като гарнитура към бели или червени меса.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK