Close search

Зелена салата с червен лук, маслини и моцарела

5.0
от общо 126 глас
Време: 20 мин.
Ниво: лесно
Порции: 2

Зелена салата с червен лук, маслини и моцарела photo-credit Зелена салата с червен лук, маслини и моцарела

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Почистваме, измиваме и накъсваме салатката. Поставяме я в купа. 
  2. Измиваме и нарязваме домата и краставицата, и ги одобавяме към салатата. 
  3. Почистваме, измиваме и нарязваме лука. Добавяме и него. 
  4. Добавяме маслините, моцарелата, зехтин и лимонов сок на вкус. 
  5. Разбъркваме внимателно. 
  6. Порсъваме с риган на вкус и сервираме.
Още от : салати

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK