Зелена салата с краставици, репички и лимонов сок

Продукти

 • сол
  на вкус
 • зехтин
  на вкус
 • 5 мл лимнов сок
 • 1 краставица
 • 40 г репички
 • 1 зелена салата

Начин на приготвяне

 1. Почистваме, измиваме и накъсваме зелената салатка. Поставяме я в купа. 
 2. Почистваме, измиваме и нарязваме репичките и краставицата, и ги добавяме към салатката. 
 3. Добавяме лимоновия сок, зехтин и сол на вкус. 
 4. Разбъркваме и сервираме.