Close search

Зеленчукова крем супа здравословноApple

4.5
от общо 129 гласа
Време: 40 мин.
Ниво: лесно
Порции: 4

Зеленчукова крем супа photo-credit Здравословна "бомба" от зеленчуци и топъл бульон

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Почистваме и нарязваме зеленчуците на едри парчета. Заливаме ги със зеленчуковия бульон, добавяме босилека и ги слагаме на среден огън да заврат. 
  2. Варим ги 20 минути или докато омекнат.
  3. След като се сварят зеленчуците, заедно с бульона, ги пасираме в блендер или пасатор. 
  4. Посоляваме ги със сол и пипер на вкус.
  5. Супата сервираме гореща, със малко ситно нарязан зелен лук и препечен хляб.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK