Close search

Житна каша здравословноApple

5.0
от общо 127 гласа
Време: 60 мин.
Ниво: лесно
Порции: 6

Житна каша photo-credit Житна каша

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Сваряваме житото и царевицата, докато царевичните зърна омекнат.
  2. Отделяме 1 чаша от сварените зърна и се прецеждаме.
  3. Останалите ги пасираме и към тях прибавя меда и счуканите орехи, и отново връщаме чашката с непасираните зърна. Варим всичко около 6-7 минути при непрестанно разбъркване и отстраняваме от огъня. 
  4. По желание, поръсваме с канела.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK